Neu

ABU GARCIA - Beast Pro Bait Cooler Bag

Gemaakt van volledig waterdicht materiaal en een slijtvaste bodem.
Deze tassen voelen zich volledig thuis op de oever, boot, steiger of het trekpad, zelfs de witvissers gaan dit super vinden.
De Beast Pro Bait Cooler Bag is volledig geïsoleerd om het aas de hele dag goed te houden en bevat tevens 2 uitneembare, volledig geïsoleerde tassen die zo in de vriezer of koelkast kunnen voor de volgende sessie, zonder dat alles smerig wordt.
De zijvakken zijn voorzien van elastische banden voor het veilig opbergen van oliën, additieven en ...
Externe banden met clips bieden ruimte voor lastminute toevoegingen die ook mee moeten wanneer de interne ruimte maximaal benut is.

Afmetingen: 54 x 19 x 26cm
79,99 €

Artikelbeschreibung

Details

Gemaakt van volledig waterdicht materiaal en een slijtvaste bodem. Deze tassen voelen zich volledig thuis op de oever, boot, steiger of het trekpad, zelfs de witvissers gaan dit super vinden. De Beast Pro Bait Cooler Bag is volledig geïsoleerd om het aas de hele dag goed te houden en bevat tevens 2 uitneembare, volledig geïsoleerde tassen die zo in de vriezer of koelkast kunnen voor de volgende sessie, zonder dat alles smerig wordt. De zijvakken zijn voorzien van elastische banden voor het veilig opbergen van oliën, additieven en ... Externe banden met clips bieden ruimte voor lastminute toevoegingen die ook mee moeten wanneer de interne ruimte maximaal benut is. Afmetingen: 54 x 19 x 26cm