Neu

ABU GARCIA - Lure Bag

De Kunstaas Tas bestaat in Medium vistas die met 5 lege tackleboxen, en de large vistas met 5 lege tackleboxen + 2 small tackleboxen wordt geleverd.
De tas is voorzien van 2 zijvakken voor tangen en accessoires, alsmede een groot hoofdvak voor de grote tackleboxen.
In het hoofdcompartiment bevindt zich een verdeler die het mogelijk maakt om 2 of 3 tackleboxen te vervangen door een camera, eten/drinken of andere items.
De Lure Bag is daarnaast uitgerust met een verstelbare schouderriem en 2 handgrepen.
Alle ritsen zijn van goede kwaliteit en de bodem is extra sterk en 100% waterdicht.
Ideale tas voor het allround kunstaasvissen en voor vissers die uit de boot vissen!!!

Afmetingen: Medium 34 x 21 x 25cm
Large 38 x 23 x 30cm
Artikelname Preis Menge
ABU GARCIA - Lure Bag Medium
54,99 €
ABU GARCIA - Lure Bag Large
74,99 €

Artikelbeschreibung

Details

De Kunstaas Tas bestaat in Medium vistas die met 5 lege tackleboxen, en de large vistas met 5 lege tackleboxen + 2 small tackleboxen wordt geleverd. De tas is voorzien van 2 zijvakken voor tangen en accessoires, alsmede een groot hoofdvak voor de grote tackleboxen. In het hoofdcompartiment bevindt zich een verdeler die het mogelijk maakt om 2 of 3 tackleboxen te vervangen door een camera, eten/drinken of andere items. De Lure Bag is daarnaast uitgerust met een verstelbare schouderriem en 2 handgrepen. Alle ritsen zijn van goede kwaliteit en de bodem is extra sterk en 100% waterdicht. Ideale tas voor het allround kunstaasvissen en voor vissers die uit de boot vissen!!! Afmetingen: Medium 34 x 21 x 25cm Large 38 x 23 x 30cm