IGLOO - Transformer Koelbox

Dit blijft maar liefst 3 dagen hard, zelfs bij 30 graden. Dit valt grotendeels toe te schrijven aan de Ultratherm-constructie.
Er zijn maar weinig koelboxen die hier aan kunnen tippen.
Makkelijk in het gebruik.
Buiten het uitstekende isolerend vermogen van deze Igloo Transformer heeft de koelbox diverse eigenschappen die het leven van de gebruiker een stuk makkelijker maken.
De wieltjes bijvoorbeeld. En de handgreep. Hiermee kan de Igloo-koelbox makkelijk verplaatst worden.
Ook als de 58-liter grote box tot de nok toe vol zit. Er is plaats voor ongeveer 80 blikjes. 2 liter flessen zouden er ook rechtop in kunnen.
De Igloo Transformer koelbox is geschikt voor:
-Een grote bbq
-Sportevenementen
-Hengelsport
-Op het strand
-Op de boot

Regulärer Preis: 124,99 €

Promo 99,99 €

Artikelbeschreibung

Details

IJs blijft 4 dagen hard in deze Igloo Transformer De Igloo Transporter 60 Roller is de ideale koelbox. Zo houdt dit model jouw eten en drinken voor maar liefst 4 dagen goed gekoeld. Heb je er ijs in zitten? Dit blijft maar liefst 3 dagen hard, zelfs bij 30 graden. Dit valt grotendeels toe te schrijven aan de Ultratherm-constructie. Er zijn maar weinig koelboxen die hier aan kunnen tippen. Makkelijk in het gebruik. Buiten het uitstekende isolerend vermogen van deze Igloo Transformer heeft de koelbox diverse eigenschappen die het leven van de gebruiker een stuk makkelijker maken. De wieltjes bijvoorbeeld. En de handgreep. Hiermee kan de Igloo-koelbox makkelijk verplaatst worden. Ook als de 58-liter grote box tot de nok toe vol zit. Er is plaats voor ongeveer 80 blikjes. 2 liter flessen zouden er ook rechtop in kunnen. De Igloo Transformer koelbox is geschikt voor: -Een grote bbq -Sportevenementen -Hengelsport -Op het strand -Op de boot