Neu

PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders

We hebben extreem hard gewerkt met de Engelse Feeder Internationals Lee Kerry en Mick Vials om deze unieke bullet feeders te kunnen ontwikkelen.
In tegenstelling tot traditionele bullet feeders die geconstrueerd zijn van stalen gaas, hebben deze voerkorven een slim ontworpen plastic gaas, wat garant staat voor een ongeëvenaarde aaspresentatie.
In tegenstelling tot traditionele metalen gaasvoerkorven, kun je met de Hexmesh een grotere variëteit aan aassoorten gebruiken dankzij het plastic omhulsel en de precies geplaatste hexagonale gaten.
Vochtigere lokvoermengsels en aassoorten, zoals geknipte wormen, kunnen nu gebruikt worden, met als extra voordeel dat door de vormgeving van de bullet feeder je verder kunt werpen dan voorheen!
Artikelname Preis Menge
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Small 20gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Small 30gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Small 40gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Small 50gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Medium 20gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Medium 30gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Medium 40gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Medium 50gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Medium 60gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Large 20gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Large 30gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Large 40gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Large 50gr
2,79 €
PRESTON - Hexmesh Plastic Bullet Feeders Large 60gr
2,79 €

Artikelbeschreibung

Details

We hebben extreem hard gewerkt met de Engelse Feeder Internationals Lee Kerry en Mick Vials om deze unieke bullet feeders te kunnen ontwikkelen. In tegenstelling tot traditionele bullet feeders die geconstrueerd zijn van stalen gaas, hebben deze voerkorven een slim ontworpen plastic gaas, wat garant staat voor een ongeëvenaarde aaspresentatie. In tegenstelling tot traditionele metalen gaasvoerkorven, kun je met de Hexmesh een grotere variëteit aan aassoorten gebruiken dankzij het plastic omhulsel en de precies geplaatste hexagonale gaten. Vochtigere lokvoermengsels en aassoorten, zoals geknipte wormen, kunnen nu gebruikt worden, met als extra voordeel dat door de vormgeving van de bullet feeder je verder kunt werpen dan voorheen!